Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'actriu Candela Peña indignada amb IKEA pel finançament de la seva cuina

La catalana assegura que se sent «estafada, enganyada i tirada»
Candela Peña se sent «estafada» per IKEA. | CatalunyaDiari.cat

 

Candela Peña ha volgut explicar a les seves xarxes socials l’«estafa» de la qual ha estat víctima. L’actriu es trobava triant mobles per la seva cuina a la coneguda empresa sueca IKEA quan la botiga s’ha negat a finançar-li la compra. «Ikea es nega a finançar-me la cuina perquè sóc actriu i no els hi consta amb quin règim cotitzo, per tant han deduït que estic a l’atur». La catalana assegura que se sent «estafada, enganyada i tirada». A més, Peña explicava que havia deixat tot pagat en sortir de la botiga però, tot i així, l’empresa l’havia deixat «esperant tirada al carrer amb un nen de cinc anys».

 

La catalana afirma que aquest episodi és «el pitjor que m'ha passat a la vida» i es queixa que altres persones aconsegueixin coses gratis per publicar-les al seu compte d'Instagram. Tot i això, cal tenir en compte que, segons la política d'IKEA, per efectuar finançaments cal que els clients presentin nòmines que assegurin solvència, i no és el cas de Peña en aquest moment.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris