rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'actriu catalana Anna Barrachina i la DJ Mónica Mira, les dues dones de la vida de José Corbacho

Amb l'actriu catalana tenen un fill adoptat en comú
José Corbacho i la seva actual parella, Mónica Mira | Instagram @corbachito

 

Malgrat que José Corbacho és tot un personatge públic gràcies a la seva carrera televisiva i artística, la seva vida privada no és tan coneguda. El portal 'Vanitatis' ha volgut incidir una mica més en la seva vida de Corbacho a través de les dues dones de la seva vida: l'actriu catalana Anna Barrachina i la DJ Mónica Mira. Corbacho va començar la seva carrera en aparicions a TV3, i va ser una actriu molt popular de la mateixa televisió que va conquerir el seu cor. Es tracta d'Anna Barrachina, molt coneguda pel paper que va tenir a 'Ventdelplà'. Es van conèixer en una festa i el 2004 es van casar, malgrat que es van separar el 2006. Tot i això, la parella va adoptar un nen d'Etiòpia, Adisu, del qual Corbacho se'n sent molt orgullós i més d'una vegada li ha dedicat missatges afectuosos. Fa unes setmanes, a 'MasterChef Celebrity' va dir «Li dedico al meu fill, que és un superfan del programa. De sobte dirà 'mira, el meu pare ha guanyat la primera prova'». Anna Barrachina va néixer a Sitges i s'ha declarat independentista en més d'una ocasió, i actualment torna a triomfar a la televisió a la sèrie 'Merlí'. Malgrat el seu divorci, tant Corbacho com Barrachina, segueixen mantenint una relació cordial per Adisu, que viu amb la seva mare a Barcelona. 

 

 

Després de separar-se de l'actriu catalana, Corbacho va conèixer Mònica Mira Mercadal, una DJ que té una extensa carrera en el món musical d'Eivissa. Té 41 anys, ha tingut els seus propis espectacles i Corbacho també ha treballat amb ella, encarregant-se de les relacions públiques i direcció dels seus shows. La parella manté una relació des de fa dotze anys i viuen a Cabrera de Mar aïllats dels focus mediàtics, malgrat que de tant en tant publiquen imatges a les xarxes socials demostrant l'amor que senten l'un per l'altre. 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris