L'actriu Maribel Verdú assegura que Luis Merlo està bé i que es recupera a casa seva

A més, ha dit que moltes informacions sobre el seu estat de salut «es van treure de context»
Luis Merlo va estar ingressat en un hospital madrileny. | Cedida

 

El passat 12 de juliol tots els mitjans de comunicació informaven sobre l'ingrés d'urgència de Luis Merlo a l'Hospital General de Villalba, a Madrid. Tot i que en un primer moment només se sabia que estava a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) amb pronòstic reservat, a la nit, les noves informacions sobre el seu delicat estat de salut feien témer el pitjor. Afortunadament, la seva pròpia família va emetre un comunicat per explicar el que havia succeït, i tranquil·litzar a l'opinió pública. L'actor havia sofert un «episodi d'insuficiència respiratòria», i va necessitar «sedació i respiració assistida». Segons la mateixa nota, es tractava d'un episodi puntual, i l'evolució era favorable. Després de les reiterades denúncies d'alguns dels seus companys, que van assegurar que s'havia «exagerat» sobre els seus problemes de salut, ara ha estat el torn de la seva cunyada, Maribel Verdú, de parlar sobre aquest tema.

Verdú ha explicat, segons la revista '¡Hola!', que Luis Merlo s'està recuperant a casa seva, i que es troba bé. «Si el meu cunyat no estigués bé, jo no estaria aquí amb aquest somriure, aquesta felicitat i celebrant aquesta nit. Això t'ho puc assegurar», ha explicat l'actriu als periodistes que es van acostar per preguntar-li. «Som una pinya. La meva vida personal està per damunt, el meu cunyat és el meu amic, la persona que em va presentar a Pedro (el seu marit)», ha afegit Maribel, que ha criticat que, de sobte, «treuen coses de context». «Moltíssimes gràcies per l'interès», ha assegurat l'actriu durant la presentació de la seva nova pel·lícula, 'Sin filtro'.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Tres dies després de ser ingressat, va ser el mateix Merlo qui va tranquil·litzar als seus seguidors a través de les seves xarxes socials. «No tinc paraules per agrair tant d'afecte. Estic bé, toca descansar per, ben aviat, complir els meus compromisos professionals. Us estimo, gràcies de tot cor», va escriure l'actor.