Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'actriu de 'Velvet' Miriam Giovanelli sorprèn tothom casant-se amb pantalons

L'actriu ha donat el «sí, vull» a la seva parella amb un disseny molt original de María Escoté

 

María Escoté ha estat la dissenyadora triada per la coneguda actriu de 'Velvet', Miriam Giovanelli, per crear el seu particular vestit de núvia. L'actriu ha decidit fer un gir radical al concepte i ha decidit casar-se amb pantalons, una opció que encara avui dia segueix sorprenent, ja que han estat comptades les ocasions en les quals s'ha vist a algun famós apostar per un disseny així per al seu casament. L'actriu d'origen italià i la seva parella, Xabi Ortega, s'han donat el «sí, vull» aquest cap de setmana a Valladolid i la núvia ha aconseguit convertir-se al centre de totes les mirades amb la seva particular aposta. I és que l'actriu va complementar el disseny d'Escoté, un vestit de pantalons i jaqueta en to blanc, amb una vistosa pamela signada per Betto García i després de l'enllaç, posava feliç i radiant al costat d'ells. «Ets la núvia més bonica que mai m'hauria pogut imaginar», comentava la modista. Com no podia ser d'una altra forma, a l'esdeveniment no van faltar alguns companys de 'Velvet' com Manuela Velasco, Juana Acosta, Diego Martín o Amaia Salamanca, entre altres.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris