L'Ajuntament de Barcelona instal·la pilons a La Rambla per evitar atacs terroristes

Els operaris els han començat a instal·lar aquest dimarts
Imatge dels pilons col·locats a La Rambla | Twitter

 

L'Ajuntament de Barcelona ha instal·lat pilons a la part superior de La Rambla com a mesura preventiva per evitar possibles atacs terroristes. Una acció que s'emmarca dins de les mesures acordades pel subgrup de la Junta de Seguretat de la ciutat després dels atemptats del passat 17 d'agost. 

 

També s'han adoptat mesures a altres indrets de la ciutat, com per exemple a la Catedral, on s'han col·locat obstacles als seus voltants, així com a la Sagrada Família, tallant el trànsit en alguns dels carrers més pròxims. Tanmateix, i en el marc de l''Operació Nadal', la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estan reforçant la seva presència a les zones amb més volum de persones. 

Es reforcen les mesures de seguretat

Després dels atemptats del passat mes d'agost, les forces de seguretat ja va reforçar els dispositius policials i van col·locar obstacles mòbils a diversos punts de la ciutat. Segons han informat fonts de la Junta Local de Seguretat, alguns d'aquests obstacles mòbils seran substituïts, finalment, per obstacles fixes. 

 

Unes mesures que van ser acordades per un grup específic que la Junta Local de Seguretat de Barcelona va construir arran els atemptats terroristes, i que està format per membres de l'Ajuntament de Barcelona, dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, amb la finalitat d'analitzar els riscs que hi puguin haver i valorar aquestes mesures de seguretat addicionals adoptades. 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!