rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'Ajuntament de Barcelona instal·la pilons a La Rambla per evitar atacs terroristes

Els operaris els han començat a instal·lar aquest dimarts
Imatge dels pilons col·locats a La Rambla | Twitter

 

L'Ajuntament de Barcelona ha instal·lat pilons a la part superior de La Rambla com a mesura preventiva per evitar possibles atacs terroristes. Una acció que s'emmarca dins de les mesures acordades pel subgrup de la Junta de Seguretat de la ciutat després dels atemptats del passat 17 d'agost. 

 

També s'han adoptat mesures a altres indrets de la ciutat, com per exemple a la Catedral, on s'han col·locat obstacles als seus voltants, així com a la Sagrada Família, tallant el trànsit en alguns dels carrers més pròxims. Tanmateix, i en el marc de l''Operació Nadal', la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estan reforçant la seva presència a les zones amb més volum de persones. 

Es reforcen les mesures de seguretat

Després dels atemptats del passat mes d'agost, les forces de seguretat ja va reforçar els dispositius policials i van col·locar obstacles mòbils a diversos punts de la ciutat. Segons han informat fonts de la Junta Local de Seguretat, alguns d'aquests obstacles mòbils seran substituïts, finalment, per obstacles fixes. 

 

Unes mesures que van ser acordades per un grup específic que la Junta Local de Seguretat de Barcelona va construir arran els atemptats terroristes, i que està format per membres de l'Ajuntament de Barcelona, dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, amb la finalitat d'analitzar els riscs que hi puguin haver i valorar aquestes mesures de seguretat addicionals adoptades. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris