rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L’ajuntament de Barcelona preveu convertir la Model en 150 habitatges de lloguer assequible

Donarà resposta a la demanda dels veïns de l'Eixample Esquerre que han hagut de marxar per l'elevat encariment dels habitatges a la zona
Vista de l'antiga presó de la Model a Barcelona | Cedida

 

Ja es comencen a concentrar les idees de projecte del nou pla urbanístic de l'antiga presó de Barcelona. El govern municipal pretén construir en el sòl de la Model 150 habitatges públics de lloguer assequible. D'aquesta manera, donarà resposta a la demanda dels veïns de l'Eixample Esquerre que han hagut de marxar per l'elevat encariment dels habitatges a la zona, segons informa 'Nació Digital'. Però el pla d'usos i equipaments —una versió actualitzada del Pla Director del 2009 feta durant el mandat del PSC—, contempla també crear més de 14.000 metres quadrats d'espai verd i fer efectiu La Model Espai Memorial, un centre d'interpretació sobre els moviments socials i la lluita contra repressió d'abast universal. El consistori fixa el 2018 com a tret de sortida d'usos provisionals, especialment, una posada en marxa del procés participatiu per recollir propostes. Amb aquest recull d'idees, es posarien en comú sobre paper durant el 2019 per tal que l'any següent comencessin les obres. Janet Sanz, responsable d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, ha destacat que el de la Model, «és un dels projectes de transformació urbanística més ambiciosos que viurà Barcelona», ja que d'entrada, «comptarà amb una injecció pressupostària de gairebé 5 milions d'euros durant aquest mandat, que s'esgota en el 2019».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris