Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'alcalde de Terrassa va arribar a un acord amb dos consellers de la Generalitat pels llocs de votació abans de la convocatòria del referèndum

Jordi Ballart ha assegurat que «no posarà en risc la seguretat jurídica de cap treballador»

M'han dit que sóc un botifler, un venut, un covard, un cagueta i un traïdor. També m'han dit que sóc un sociata de...

Publicado por Jordi Ballart Pastor en Martes, 12 de septiembre de 2017

 

D'aquesta manera definia les seves intencions l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Amb una extensa publicació al seu perfil de Facebook, Ballart ha volgut explicar la situació per la qual ha passat i enumera una sèrie de factors que considera que cal tenir en compte. Entre ells, l'alcalde assegura que l'Ajuntament de Terrassa no està disposat a arriscar «la seguretat jurídica de cap treballador públic» i reitera que el referèndum de l'1 d'octubre ha estat convocat per la Generalitat de Catalunya. Malgrat tot, el batlle ha assegurat que abans de la convocatòria del referèndum —i els esdeveniments posteriors— va pactar amb dos consellers del Govern de la Generalitat i el tinent d'alcalde, Miquel Sàmper, els llocs de votació a Terrassa. Pel que fa a les accions que durà a terme, l'alcalde ha assegurat que l'Ajuntament garantirà l'ordre públic i el normal funcionament de la ciutat «respectant a qui vulgui votar i a qui no vulgui fer-ho». Finalitzant el comunicat, l'alcalde ha fet una crida a l'ordre: «Demano calma, per sobre de tot, perquè en un clima de crispació i enfrontament res del que en resulti serà del tot positiu i constructiu». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris