rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lara Álvarez i Amaia Salamanca llueixen el mateix vestit en el mateix moment a la televisió

Es tracta d'un minivestit de màniga llarga i estampat de ratlles
Lara Álvarez i Amaia Salamanca amb el mateix vestit de Roberto Cavalli | CatalunyaDiari.cat

 

Dues famoses del nostre país han fet alguna cosa molt difícil d'aconseguir: vestir exactament iguals en el mateix moment a televisió. Lara Álvarez va decidir fer-li una visita a Carlos Sobera al programa ‘First Dates’ amb un espectacular i escotat vestit de la signatura Roberto Cavalli. Es tracta d'un minivestit de màniga llarga de color negre, amb escot estampat a ratlles, que combinada el teixit semitransparent amb brodats daurats i aplicacions decoratives. Aquest mateix model va ser escollit per l'actriu Amaia Salamanca per acudir en la mateixa franja horària al programa d'Antena 3 ‘El Hormiguero’. Les dues espanyoles van competir al mateix espai temps en dos programes diferents amb el mateix vestit de Cavalli. Amaia va decidir fer-se una coleta i pintar els seus llavis de vermell, mentre que Lara es va deixar la cabellera solta i va remarcar els seus ulls amb ombres fosques.

Lara Álvarez amb el vestit de Roberto Cavalli durant la seva visita a 'First Dates' | Cuatro

 

Amaia Salamanca amb el vestit de Roberto Caballi a 'El Hormiguero' | Antena 3

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris