Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Escanes, la dona de Risto Mejide, mostra el seu punt de vista a les xarxes sobre la situació de Catalunya

«No vull la independència, però no vull quedar-me a casa mentre peguen el meu poble», ha expressat la jove a Instagram 'Stories'
El vídeo i text que va publicar Laura Escanes a Instagram 'Stories'| Instagram

 

La polèmica i conflicte que s'ha generat arran de la situació que s'està vivint actualment a Catalunya ha generat una allau de comentaris a les xarxes socials posicionant-se sobre aquest tema, fins i tot molts famosos han donat el seu punt de vista, com a futbolistes, presentadors i fins i tot 'influencers' coneguts. L'última a sumar-se ha estat Laura Escanes, la 'influencer' i dona de Risto Mejide. Ella ha utilitzat el seu perfil d'Instagram, on té més de 814.000 seguidors, per opinar sobre la situació de Catalunya. Concretament, Escanes ho ha fet amb un vídeo en el seu Instagram 'Stories' on es pot veure una manifestació i una pancarta amb el text «No vull la independència, però no vull quedar-me a casa mentre peguen el meu poble».

Laura, de Barcelona, també ha compartit un text expressant els seus sentiments, escrit pel seu propi marit, Risto: «Jo estic amb els que estan tristos. Els que no entenen res. I cada vegada menys. Els que posem la tele amb inquietud i la traiem amb desesperança. Els que ja ni obren els diaris per por del que tocarà avui. Els que canviem de tema quan apareix la qüestió. No per desinterès, ni desídia, sinó per por de fer més dany. A fer-nos més mal. A veure més dolor. A provocar-lo». A més, també ha utilitzat el seu compte de Twitter per enviar un altre missatge a tots els seus seguidors sobre el conflicte català: «Si els polítics haguessin fet la seva feina, no estaríem en aquesta situació. És terrible i vergonyós».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris