rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Matamoros i la seva parella Benji Aparicio, continuen la seva història d'amor a Madrid

Se'ls ha vist pels carrers de la capital realitzant diverses gestions mentre es traslladaven amb la moto del xef que li ha robat el cor a la filla de Matamoros
Laura Matamoros i la seva parella, Benji Aparicio | Cedida

 

Laura Matamoros ha tornat a Madrid després de gaudir d'unes espectaculars vacances d'estiu després de concursar al programa 'Supervivientes 2017'. La filla de Kiko Matamoros ha aprofitat tot el temps lliure amb la seva parella, el xef Benji Aparicio. Tots dos han passat les vacances a Eivissa, on han estat vistos navegant en el iot de l'empresari Javier Hidalgo. Després d'un any de relació, Laura i Benji s'han convertit en inseparables i desprenen amor allà on van. L'última vegada que se'ls ha vist junts ha estat fa uns dies al centre de Madrid realitzant algunes gestions i movent-se pels carrers amb la moto del xef que li ha robat el cor a la filla de Matamoros.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris