rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'economista Xavier Sala-i-Martín considera que Luis de Guindos no està qualificat per ser vicepresident del Banc Central Europeu

Ho ha justificat dient coses com que no té ni màster ni doctorat en l'àmbit de l'economia monetària
Xavier Sala-i-Martín | El Diario

 

Xavier Sala-i-Martín, economista català, ha dedicat unes paraules al ministre d'Economia espanyol Luis de Guindos. Ha sigut amb motiu de la seva candidatura a ser vicepresident del Banc Central Europeu.

 

Tant de Guindos com Phil Lane són candidats a ocupar aquest important càrrec i Sala-i-Martín ha volgut deixar la seva opinió a les xarxes socials sobre les dues opcions, mostrant amb clara obvietat que té un preferit i no es tracta precisament del ministre espanyol, de qui diu que «no hi ha comparació» amb Lane.

«No hi ha color»

L'economista ha deixat tot tipus d'alabances per Phil Lane, mentre que a De guindos ha dedicat frases com: «No té ni màster ni doctorat ni una sola publicació acadèmica que justifiqui coneixements d'economia monetària». Ha quedat clar que la seva confiança no es diposita en el ministre sobretot amb frases com: «no hi ha color», escrita per ell mateix en alabança de Lane.

 

 

Contundent conclusió

Després d'aquests dos clars missatges, Sala-i-Martín encara ha volgut remarcar més la seva posició escribint un altre tuit, aquest cop aconsellant a l'Eurogrup sobre la decisió final que haria de prendre: «Si l'Eurogrup se salta la recomanació de l'Eurocambra i nomena a de Guindos per "politiqueig", cometrà un greu error», assegura.

 

 

I és que el Parlament Europeu ja es va decantar pel candidat Phil Lane davant de Guindos després d'una compareixença de tots dos aquest mateix dimecres.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris