Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'emotiu missatge de la dona de Cañizares després de la mort del seu fill: «Respiraré i viuré per tu»

Santi, de 5 anys, ha mort aquest 23 de març a causa de la malaltia que patia
Santiago Cañizares i Mayte García, en un moment molt dur per la mort del seu fill. | Cedida
 

Santiago Cañizares i la seva dona, Mayte García, viuen el moment més dur de les seves vides després de la pèrdua del seu fill Santi, de cinc anys. Una trista notícia que el mateix exporter va donar a conèixer a través de les xarxes socials aquest divendres, 23 de març.

 

«El meu fill Santi ha mort. Crec que he de ser jo qui us ho expliqui, en agraïment per totes les mostres de suport i afecte que he rebut de vosaltres», escrivia Cañizares. Poc després, la seva dona ha volgut fer el mateix i ha agraït el suport rebut per tots aquells que s'han preocupat per la salut del seu fill.

 

 

«En nom de tota la meva família i amb molt dolor, vull donar-vos les gràcies, per la quantitat de missatges que rebem cada minut. La vostra força és la nostra adrenalina, per seguir remant fins al final. Gràcies infinites», escrivia a Instagram.

D'altra banda, la dona de Cañizares també ha compartit una imatge del seu fill al costat d'un emotiu missatge que ha commogut a tots els seguidors i amb el qual ha donat una lliçó de serenitat: «El meu amor, la meva vida, el meu àngel, gràcies per tot el que m'has ensenyat i per la pau que em deixes. Respiraré i viuré per tu. Sempre amb mi. T'estimo».

 

 

Tant l'exporter del València com la seva dona no han parat de lluitar per aconseguir la millora del seu fill des que li van diagnosticar la malaltia i va començar a empitjorar a causa de l'estranya afecció que patia.

El commovedor missatge de Lucas Cañizares al seu germà

El mateix missatge va voler transmetre Lucas Cañizares, que va dedicar unes emotives paraules al seu germà mort, on li agraïa tot el que li ha ensenyat al llarg dels cinc anys que han estat junts.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris