rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leo Messi i Antonella Rocuzzo celebren el Diumenge de Pasqua en família

Els pares han compartit la primera imatge de la cara del petit Ciro

 

La família Messi Roccuzzo ha passat el Diumenge de Pasqua en família, juntament amb els seus tres fills, Thiago, Mateo i el petit Ciro, i la presència dels seus avis. El dia va quedar immortalitzat en diverses imatges que tant Leo Messi com Antonella Roccuzzo van compartir a través de les seves xarxes socials. 

 

La família va gaudir d'un Diumenge de Pasqua ben típic, familiar i on no hi van faltar els ous de Pasqua de xocolata. L'estampa més familiar la protagonitzen els cinc membres de la família, Leo, Antonella, Thiago, Mateo i el recent arribat Ciro, que protagonitza així la seva primera fotografia pública amb la cara descoberta. El nadó surt als braços del seu germà Thiago, adormit i tapat amb una manta blava, juntament amb els seus dos germans i els seus pares, tots cinc asseguts al jardí de casa seva. 

 A les imatges familiars també s'hi han sumat els pares de Leo Messi, que s'han fotografiat amb els seus néts. Antonella també ha compartit una imatge del seu fill mitjà Mateo, menjant-se un enorme ou de xocolata, sota el títol «El meu conillet mitjà». Les imatges ja superen els sis milions de 'likes' i els 50.000 comentaris. 

 

 

La primera imatge de la cara Ciro Messi

El petit Ciro va arribar el passat 10 de març i Antonella va ser la primera a compartir una imatge del petit a Instagram. Després de Thiago, que té 5 anys i de Mateo, que en té 2, la família va passar de ser quatre membres a ser-ne cinc amb l'arribada de Ciro. Sota el títol «No m'arriba el cos de tot l'amor que els hi tinc. Benvingut Ciro», escrivia l'argentina compartint la primera instantània dels cinc. 

 

 

«M’agradaria tenir una nena, però està costant»

Recentment, Leo Messi confessava davant la premsa que naturalment estava «molt feliç amb el naixement de Ciro», però va afegir que li agradaria molt «tenir una nena, i a la meva dona també». Així ho va explicar davant la pregunta d'un periodista de FOX Sports, detallant sincerament que «ens està costant». Així i tot, el futbolista argentí va assegurar que «encara hi ha temps», però que «acaba d'arribar el tercer i cal esperar una mica». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris