rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leo Messi assegura que no pararà fins a tenir una nena

El jugador del Barça, Leo Messi, i la seva dona Antonella esperen el seu tercer fill que ja se sap que és un nen
Leo Messi i Antonella Roccuzzo | GTRES

 

Leo Messi i Antonella Roccuzzo van anunciar el mes passat l’arribada d’un tercer fill a la família, i fa poc s’ha donat a conèixer que serà un nen. Actualment el matrimoni ja té dos nens, el Thiago i el Mateo, de cinc i dos anys respectivament.

 

El jugador de futbol ha assegurat en una entrevista al canal argentí ‘TyC Sports’ que tot i que està molt content de que el que ve sigui un nen, li agradaria tenir una nena també. Messi diu que esperen «que sigui la quarta», tot i això no dubta a dir que si no es així no tindria inconvenient en fer més gran la família fins aconseguir-ho.

 

La parella va anunciar l’arribada del seu tercer fill a través de les xarxes socials, concretament publicant una fotografia al compte d’Instagram d’Antonella on es veia el matrimoni amb els dos nens que ja tenen, al jardí de casa seva, tots tocant la panxa de la mare. Van acompanyar la fotografia del missatge «familia de 5».

 

Antonella i Leo Messi es coneixen des de fa més de deu anys, eren amics de la infància. Fins al moment han format una consolidada parella, es van casar el passat 30 de juny.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris