Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Inés Arrimadas es presentarà per Barcelona el 28-A

Leo Messi mostra el seu tatuatge més recent, un petó vermell

El jugador blaugrana ja té diversos tatuatges al seu cos

 

Ja sospitàvem alguna cosa des que Messi va publicar el passat mes d'agost una instantània al costat de la seva parella Antonella Roccuzzo, on es podia apreciar un petit dibuix, però fins ara continuava sent tot un misteri. Ara però, ha arribat la confirmació oficial, i és que el jugador blaugrana s'ha fet un nou tatuatge. L'argentí ha sorprès els seus seguidors a les xarxes socials publicant una imatge on apareix sense samarreta, amb el braçalet del seu equip i sostenint una pilota de futbol. El jugador es mostrava visiblement content després de marcar tres gols durant el partit contra l'Espanyol. «Bon triomf en el derbi de Barcelona», ha escrit el futbolista.

Però si hi ha un detall en el qual ha estat impossible no fixar-se, aquest és el nou tatuatge: un petó de color vermell a l'altura del muscle oblic. Podria ser que la forma dels llavis correspongui als de la seva parella, Antonella, amb qui es va casar el passat mes de juliol en mig d'una gran expectació. Ara bé, no es tracta de l'únic tatuatge del jugador, ja que sembla que s'està aficionant a decorar el seu cos. Un bon exemple és el que té a la seva cama esquerra, tot i que en aquest cas es tracta de la combinació de diversos tatuatges: la mà del seu fill petit Thiago, el seu nom en mig d'un cor, una pilota, el número deu, dagues, dues ales i flors.

 

Ara bé, segons informa 'La Vanguardia', a finals de 2016 va decidir amagar-ho tot amb pintura negra, i ha deixat tan sols el número deu, la pilota i les mans del seu fill. Al braç dret, a més, també llueix un gran tatuatge format per un Crist amb una corona d'espines, diverses flors i una espècie de mandala que li envolta el colze, entre altres elements. 

 

Messi va decidir amagar part dels tatuatges que tenia a la cama esquerra amb pintura negra | Twitter