Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leo Messi publica un vídeo del seu fill Mateo cantant 'En Joan Petit quan balla'

Messi ensenya com el seu petit canta i balla a la cadireta del cotxe

 

No és estrany que Leo Messi i Antonella Roccuzzo comparteixen a les seves xarxes socials els moments en família més tendres. Precisament fa pocs dies la parella anunciava que amplien la família i que estan esperant el seu tercer fill. Aquest divendres el blaugrana ha compartit a Instagram una escena d'allò més tendra amb el seu fill. En un vídeo Messi ensenya com el seu fill petit, Mateo, de 2 anys, està assegut a la cadireta als seients posteriors del cotxe, i mentre sona la cançó popular infantil 'En Joan Petit quan balla', Mateo va cantant la cançó i balla i pica de mans a la seva cadireta. La versió d'aquesta cançó que sona al cotxe de Messi és la del grup Mainasons, que recupera cançons infantils populars catalanes i les versiona amb ritmes moderns. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris