Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Es reprèn el judici de l'1-O al Tribunal Suprem

Les càmeres de 'Sálvame' graven per primera vegada a Raquel Bollo i a la seva parella Mariano Jorge Gutiérrez junts

La parella ha acudit a un esdeveniment taurí en una plaça de toros | En sortir, Bollo amb prou feines ha atès a la premsa
Raquel Bollo junt amb la seva parella Mariano Jorge Gutiérrez en una plaça de toros | Telecinco

 

 

Per primera vegada, les càmeres de televisió han aconseguit mostrar públicament el rostre de la nova parella sentimental de l'excolaboradora de 'Sálvame' Raquel Bollo. El programa de Telecinco ha gravat a Bollo al costat de l'empresari Mariano Jorge Gutiérrez mentre estaven veient un espectacle taurí en una plaça de toros. Els dos amb ulleres de sol s'han mostrat molt atents al que passava a la plaça. Quan han sortit, el reporter de 'Sálvame' li ha preguntat a Raquel pels rumors sobre la qüestió econòmica que està vivint el seu nou nòvio, pregunta que no ha volgut respondre. Cal recordar que l'apoderat terratinent que li ha robat el cor a Bollo podria estar passant per una mala situació econòmica després de l'embargament de tres entitats de la seva companyia, amb dues més en concurs de creditors.

Només dues empreses li estan donant beneficis, les quals estan intentant sobreviure per la bombolla immobiliària. Les empreses de Mariano Jorge Gutiérrez freguen el milió d'euros en actius, però no obstant això, en el registre de propietat no existeix cap titularitat al seu nom. Ni al de les seves empreses que es dediquen a la promoció immobiliària, la qual cosa assegura que el gran mas on resideix la parella no és seu i està embargat per un banc a un tercer.