rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Les cinc preguntes que no estàs obligat a respondre a la policia

Son molt comunes
Imatge d'arxiu. | NBC Philadelphia

 

En moltes ocasions, la policia realitza diferents controls i, sovint, para alguns cotxes. Després d'això, normalment, efectuen un seguit de preguntes abans de fer el control d'alcoholèmia o algun altre. No obstant això, hi ha preguntes que tens dret a no contestar, però sempre les fan. El portal Indignado les recull i són les següents

- Em pot dir el seu nom i adreça si us plau? Tret que hagis violat alguna llei de trànsit i hagis d'ensenyar el teu permís de conduir, no tens l'obligació de compartir la teva informació personal.

 

- A on va i d'on ve? Aquesta és una pregunta molt comuna que fan en parar un cotxe, encara així, no tens per què respondre a aquesta pregunta. El primer que has de fer és conèixer la raó per la qual has estat detingut.

- Té parella senyoreta? Aquesta pregunta, últimament, ja és menys comuna, però tens dret a no contestar cap pregunta personal.

 

- A què es dedica vostè? Aquesta pregunta sembla innocent, però és una altra pregunta personal que no tens per què respondre. Encara que sàpigues la raó per la qual has estat detingut, la teva professió no té res a veure amb això.

 

- Vostè ha pres alcohol? No tens l'obligació de respondre a cap acusació directa. Tot i així, el que sí poden fer és una prova per comprovar si has consumit alguna substància.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris