rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Les imatges de Froilán en la seva darrera sortida nocturna per Madrid

El jove va mostrar una actitud natural i divertida, res estrany en ell
Froilán al restaurant Ramses de Madrid | Look

 

De tots és coneguda la passió de Froilán per les sortides nocturnes i les festes i, com és el nebot del rei, allà on va causa autèntic furor. 'Look' ha estat testimoni de l'última nit boja de Froilán, que ja es troba a Madrid després de les seves comentadíssimes vacances a Eivissa. Era gairebé la una de la matinada de dissabte quan el nebot de Felip VI feia la seva aparició al Ramses, un dels restaurants més 'chic' de la capital. En aquests ambients es mou com peix a l'aigua, i és que segons diversos testimonis va mostrar una actitud natural, res fora de lloc en ell. Darrerament no se separa de la seva parella Mar Torres, i és que vol demostrar que els rumors sobre una suposada ruptura sentimental són totalment infundats. Les imatges, com és habitual en aquestes situacions, no agradaran gens a la Casa Reial, cada vegada més immersa en polèmiques i en una crisi d'imatge que es va agreujant amb el pas del temps.

El jove es va envoltar d'amics i va estar gaudint d'una pipa, el preu de la qual pot rondar els 40 euros, una festa d'alt nivell a l'abast de pocs. Segons informa 'Look', les copes d'aquest local solen arribar als 18 euros, depenent del tipus d'alcohol. En aquest ambient es mou Froilán, qui no va dubtar a abraçar un membre de seguretat que vigilava a la porta del restaurant, el que demostra que no és la primera vegada que es deixava veure al local. En vista d'aquesta informació i de les fotografies que han sortit a la llum, podem deduir que el nebot preferit de Juan Carlos porta una vida social força activa, igual que sempre. Veurem si quan comencin els seus estudis aconsegueix centrar-se.
 

Froilán al restaurant Ramses de Madrid | Look

 

Froilán al restaurant Ramses de Madrid | Look  

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris