Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

L'espectacular canvi de Lorena Edo, de 'GH 14', després de perdre 60 quilos

L'exconcursant del 'reality' ha sorprès a tots els seguidors del programa amb la seva reaparició tres anys després
Lorena Edo, de 'GH 14', a l'esquerra abans de perdre pes i a la dreta, després d'haver-se aprimat 60 quilos | cedida

 

Lorena Edo, concursant de la catorzena edició de Gran Hermano, ha tornat a estar en el punt de mira gràcies a la tornada del 'reality' i del retrobament dels participants que s'ha organitzat a 'Viva la vida' amb motiu de l'estrena de la nova edició. Tres anys després del seu pas per la casa de Guadalix, que va ser breu però intens, la jove ha deixat a tots bocabadats amb el seu espectacular canvi d'imatge. I és que en tres anys ha perdut ni més ni menys que 60 quilos. Així ho reivindicava a través d'una fotografia en el seu compte oficial d'Instagram en què apareix totalment despullada celebrant així la seva pèrdua de pes. Amb un posat sexy, sense complexos i orgullosa del seu nou aspecte físic, l'exconcursant va manifestar que «la imperfecció és bellesa, la bogeria és un geni i és millor ser absolutament ridícula a ser absolutament avorrida». En poc temps, la instantània ha rebut milers de 'm'agrada' i s'ha omplert de comentaris afalagadors dels seus seguidors, que van voler donar el seu suport.

 

Després d'això, l'exconcursant del 'reality' va explicar al programa radiofònic 'Morning Glory' com havia aconseguit aquest nou físic: «M'he aprimat gairebé 60 quilos en aproximadament dos anys», va comentar, assegurant que «la pèrdua de pes sempre ha estat supervisada per la meva doctora». Un procés costós, però amb el que ha aconseguit els resultats que esperava. El més difícil per a Lorena no ha estat treure's aquests quilos de sobre: «Perdre pes és fàcil, però mantenir-se és realment complicat», afegia.

 

El canvi de 'look' de Lorena de 'GH14' a 'Cámbiame VIP'   | Telecinco

 

Abans de l'estiu, Edo va tornar a la pantalla petita com a participant de 'Cámbiame VIP' i es va posar en mans de Juan Avellaneda per acabar de culminar el seu canvi d'imatge amb nous estilismes. Lorena, que en més d'una ocasió havia confessat que se sentia acomplexada amb el seu físic, va aprofitar el seu pas pel programa per animar a altres dones a canviar la seva imatge i a adquirir hàbits saludables, una història molt similar a la viscuda per la presentadora del programa, Carlota Corredera.

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris