rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L’estratègia del PP per controlar TV3

Farà informes de seguiment de la programació i els enviarà a la Junta Electoral
Xavier García Albiol, president del PPC | Cedida

 

El govern espanyol presumeix de què tots els departaments de la Generalitat funcionen amb perfecta normalitat després de l’aplicació de l’article 155. No obstant això, segons informa 'El Confidencial', consideren que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals segueix tenint una línia editorial independentista al mantenir les seves estructures. «En la seva línia o pitjor, com va quedar demostrat amb la manifestació que van anomenar ‘unionista’ del darrer diumenge o amb el tractament dels moviments de Puigdemont a Bèlgica», segons expliquen des del Partit Popular de Catalunya.

Per això, al no poder intervindré TV3 ni Catalunya Ràdio en acceptar l’esmena del PSOE, el Partit Popular es proposa fer un seguiment de tota la programació de les cadenes i realitzar uns informes per enviar-los a la Junta Electoral Central, qui ha d’assegurar la neutralitat en els mitjans de comunicació públics de cara a les eleccions del 21 de desembre. Tot i això, des del grup polític asseguren que no donaran abast en revisar tots els programes aquesta vegada i demanen ajuda a la militància i als ciutadans que vegin una vulneració de la llei i dels principis d’objectivitat i neutralitat.

 

Aquesta no serà la primera vegada que TV3 veu com des del Partit Popular acudeixen a la Junta Electoral Central per denunciar imparcialitat en la seva programació. Amb motiu de les eleccions autonòmiques del 27 de setembre de 2015, el PP va recórrer a l’organisme en considerar que la manifestació de la Diada havia estat un acte de campanya dels independentistes. La Junta Electoral Central va amonestar TV3 per la seva cobertura i va fer-la compensar amb propaganda gratuïta a la resta de partits amb un temps extra en forma d’entrevistes.   

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris