rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Letícia 'passa' del Dia Mundial Sense Cotxes i es passeja amb un vehicle oficial per Madrid

Va acudir a un acte de l'Associació Espanyola Contra el Càncer amb un Mercedes Classe A
La reina Letícia pujant al cotxe | Cotilleo

 

Aquest passat divendres, 22 de setembre, diversos municipis i ciutats espanyoles van celebrar el Dia Mundial Sense Cotxes amb l'objectiu de disminuir els efectes de la contaminació dels automòbils, sobretot en grans ciutats com Madrid. La reina Letícia com a presidenta de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, va presidir un acte a favor de les investigacions sobre aquesta malaltia el mateix dia i tal com va fer Manuela Carmena no va predicar amb l'exemple. Per la seva banda l'alcaldessa de Madrid va demanar perdó públicament i va anunciar que el seu retorn a casa es faria mitjançant el transport públic però la monarca per la seva banda va desplaçar-se a la ciutat en un Mercedes classe 'A' oblidant el missatge que hauria de donar a la població. Aquest gest sorprèn, sobretot per l'estil de vida saludable i a favor de tot el relacionat amb l'ajuda mediambiental i a la Natura, segons 'Cotilleo'. De moment, no ha transcendit l'opinió de la Casa Reial sobre aquest tema, així doncs caldrà veure si l'any que ve rectifiquen pel que fa a l'ús de vehicles en aquest dia.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris