rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Leticia Sabater ja té data per a la seva operació d'estrabisme

La presentadora havia previst la intervenció per a setembre, però l'ha hagut de posposar
Leticia Sabater | Cedida

 

Al contrari del que es pugui creure, l'estrabisme mai ha estat un complex per a Leticia Sabater. «Encara que sigui una de les meves senyes d'identitat, si té solució i puc estar més guapa, perquè no ho hauria de fer?», assegurava la intèrpret de «Toma pepinazo» a 'Socialité', on també ha revelat, en explicar-li feliçment a María Patiño, que ja té data per a la intervenció: «El 7 de novembre m'operen». Encara que en un primer moment va comentar que s'anava a operar al setembre, sembla que la data s'ha posposat per motius desconeguts i que no ha volgut donar a conèixer.

Al mes d'agost, Sabater va treure a la llum la notícia de forma inesperada; va ser durant una conversació amb Maite, l'amiga de María Teresa Campos, al programa 'Snacks de tele'. «T'haig d'explicar una cosa, m'operaré al setembre de l'estrabisme», li va assegurar a la dona, qui es va mostrar molt contenta després de saber-ho i li va comentar que en persona no se li nota tant com a la pantalla petita. «Al natural no se'm nota, a la televisió sí», confirmava la presentadora, qui una vegada ja va deixar clar que l'estrabisme no és quelcom que li faci perdre la son.

 

De fet, alguna vegada ha bromejat amb el tema. Recentment, el seu número de telèfon va ser filtrat per Forocoches, fet que va provocar una allau de contingut obscè i bromes, que la van afectar notòriament. Per a parlar d'aquest tema, Leticia va visitar el plató de 'Sábado Deluxe' i, a més d'explicar com havia succeït tot, va revelar que havia estat rebent una gran quantitat de bromes i membres virils al seu telèfon. No obstant això, Sabater va optar per treure ferro a l'assumpte i, fins i tot, es va atrevir a riure's del tema, sentenciant: «Abans tenia malament l'ull, però després de veure tants membres virils ara ja se m'ha anat cap a l'altre costat».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris