Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leticia Sabater, víctima d'una broma de la CUP, accepta actuar a l'inventat poble de Sant Esteve de les Roures

Es tracta del poble inventat per la Guàrdia Civil en els informes sobre el referèndum de l'1-O
La cantant Leticia Sabater durant el videoclip de 'Tukutú'.   | Cedida

 

La cantant catalana Leticia Sabater ha sigut víctima d’una broma de la CUP després que la presumpta «Conselleria de Cultura» de Sant Esteve de les Roures —poble inventat per la Guàrdia Civil en els informes sobre el referèndum de l’1-O i que només existeix a les xarxes socials— la convidés a la seva imaginària Festa Major. 

 

Així doncs, i a través del perfil de Twitter anomenat ‘CUP St. Esteve de les Roures’, s’ha preguntat a la cantant si estaria disposada a «ballar el ‘Tukutú’ a la Festa Major» del presumpte municipi. 

 

«Hola Leticia Sabater, des de la Conselleria de Cultura ens interessa saber si estàs disponible per venir a ballar el 'Tukutú' a la Festa Major del nostre poble. Gràcies», escrivien els cupaires a Twitter.

 

 

Letícia Sabater pica a la broma de la CUP

El més sorprenent de tot és que Sabater ha acabat picant, acceptant «encantada» l’oferta. «Hola encantada. Si em dieu quina data és podré saber si estic disponible», contestava la cantant.

 

 

Tanmateix, altres perfils del poble fantasma donaven suport a la iniciativa dels cupaires. Aquest és el cap, per exemple del compte ‘Xuxes i coca de St. Esteve de les Roures’, qui també s’ha mostrat encantat amb la iniciativa de la seva «Conselleria de Cultura». «Ens encantaria. Així podries promocionar el nostre poble».

 

 

Així doncs, Sabater ha caigut de ple en el parany, i encara es desconeix si se n’haurà adonat, ja que hores més tard, la cantant s’ha unit a la llista de seguidors de Twitter del compte fals ‘CUP de Sant Esteve de les Roures’.

'Tukutú, la nova cançó de Sabater

La cantant catalana sorprenia aquesta setmana amb el seu tercer single 'Tukutú', qui molts ja consideren la nova cançó de l'estiu. Un ritme amb el qual la televisiva s'atreveix amb el famós 'twerking' i anima als seus seguidors a moure el «culet amb culet» i la «cueta amb la cueta», sempre amb un «boom boom» entremig. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris