EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

URGENT

🚨 Denuncien un intent d'atropellament al tall dels CDR a la Meridiana

L'ex de Diego Matamoros amenaça amb una nova denúncia

Tanit Grande intentarà que no es parli de la seva filla als mitjans de comunicació
Imatge d'arxiu de Diego Matamoros | cedida

 

Continua la lluita entre Diego Matamoros i la seva ex. Mentre esperen que se celebri el judici del pròxim 18 d'abril pels suposats maltractaments, Tanit Grande es prepara per evitar l'aparició de la seva filla en els mitjans de la comunicació de la mà de la representant legal Cynthia Ruiz & Associats, segons informa 'esdiario.com'. Pel que sembla, Tanit ha sol·licitat al seu representant que prengui mesures cautelars perquè la seva filla no sigui esmentada en els mitjans de comunicació, iniciant així una demanda de protecció del dret a l'honor.

Es tracta d'una mesura legal que s'ha conegut pocs dies després que saltessin les alarmes sobre la paternitat d'Adara, la filla de Tanit, qui podria no ser filla de Diego Matamoros. El debat està servit i les especulacions no deixen de sorgir, raó per què Tanit podria haver interposat aquesta demanda. Va ser ella mateixa qui, en la vista prèvia al judici, va declarar que Adara no era filla de Diego, i més tard, segons el programa de televisió 'Sálvame', el pare de la nena podria ser un personatge molt conegut a Espanya.

 

Per la seva banda, Diego i el seu pare, Kiko Matamoros, han sol·licitat una prova d'ADN amb la finalitat d'aclarir aquest assumpte i estan treballant en la seva corresponent demanda. Tot i això, segons es va comentar a 'Sálvame', al seu torn hi ha persones del cercle familiar i amics de Matamoros que estan segurs que Adara no és filla de Diego; una declaració que el deixa en dubte.

Mentrestant, Diego Matamoros continua negant totes les acusacions per agressió de què Tanit Gran l'acusa i es manté ferm en declarar que ell és el pare d'Adara: «només espero recuperar a la meva filla», explicava a un reporter de 'Sálvame', «a ella, no la perdono».