rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'ex de Gerard Piqué, Nuria Tomás, vol ser una estrella com la seva eterna rival Shakira

Viu a Madrid al marge de ser la ex del futbolista blaugrana i està centrada en la seva carrera com a actriu
Nuria Tomás | CEDIDA

 

Han passat set anys d'aquell Mundial de futbol de 2010 quan Gerard Piqué va començar una relació sentimental amb Shakira. Núria Tomàs, l'exparella del futbolista blaugrana, va saltar al món de l'espectacle fa ja vuit anys, quan va saber que la seva parella li era suposadament infidel. Núria Tomàs ho té clar: vol ser actriu. Per això, té un canal de Youtube en què no es perd una desfilada de moda i es grava mentre balla. El seu passat la persegueix i no passa desapercebuda entre el públic.

Núria va créixer a la localitat barcelonina d'Alella. Actualment viu a Madrid, i sense xicot des de fa tres anys. A la capital espanyola busca el seu futur per tal de convertir-se en una estrella. Ella té tot el que una estrella necessita: un videoblog, una pàgina web i fins a la seva pròpia productora teatral, NUQART. En el seu canal de Youtube mostra la seva vida quotidiana amb música i bons plans. No té complexos ni li importa el que les xarxes comentin sobre ella. Tal com diu en una entrevista a 'La Vanguardia': «Gerard és una bona persona i a les bones persones cal desitjar-los el millor; fa anys que la ferida va quedar tancada i fa anys que li desitjo el millor. I si sona Shakira a la discoteca, la balles, Núria? És clar que sí!».

 

 

Núria vol viure del seu art, sigui com sigui. A poc a poc ho va aconseguint. Fa pocs mesos es va desplaçar a Roma per al rodatge d'una pel·lícula de Hollywood, 'Bent', una producció americana de la mà del director Bobby Moresco. Treball al costat d'Andy García, Sofia Vergara i Karl Urban tal com informa el suplement 'Vanitatis' de 'El Confidencial'. A més, amb la seva productora ha protagonitzat l'obra 'No love no sex', escrita i dirigida per Riera.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris