rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada dia al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

L'exclusiva col·lecció de rellotges de més de 10.000 euros que llueix Chicote

Formen part del seu estilisme a Pesadilla en la Cocina o Top Chef
El xef és un amant dels rellotges. | Vanitatis

 

Alberto Chicote, xef i conductor del programa Pesadilla en la Cocina i un dels jutges de Top Xef, és conegut per portar cridaneres jaquetes de cuiner de la marca d'Ágatha Ruiz de la Prada, una original polsera de colors que no es treu mai i en el canell esquerre tota una col·lecció de cars rellotges.

D'aquesta manera el cuiner duu cars rellotges que formen part de l'estilisme que proposa la productora, si us fixeu, en els agraïments han aparegut en més d'una ocasió algunes signatures exclusives. Malgrat això, Vanitatis apunta que altres testimonis asseguren que Alberto també porta aquests rellotges en el seu dia a dia. Ell mateix ho ha confirmat. «Tots els rellotges que tinc són de corda. No és que tingui fòbia als digitals, però em costaria trobar un rellotge digital bonic i a mi m'agraden les coses boniques», deia el xef en una entrevista radiofònica al 2013.

 

El cuiner és amic de l'amo de la joieria Suárez i resulta que tots dos pacten el rellotges que poden anar millor amb la seva imatge a l'hora d'aparèixer a la pantalla. Entre aquestes delicades peces es troben un Rolex Deep Blue que va lluir en una de les seves intervencions en 'El Hormiguero' i que està valorat en 11.350 euros, un Tag Heuer Monaco McQueen, de 6.150 euros; o un Jaeger Li Coultre Master Compressor Extremi World Chronograph, de 15.400.

 

Imatge del Rolex valorat en 11.350 euros. | Vanitatis

 

El diari també ha pogut confirmar que té més rellotges a la seva col·lecció com un Frank Muller Casablanca, un Omega Seamaster Bond i un Samsung Galaxy Gear, amb el qual també ha aparegut en algunes de les seves últimes intervencions televisives. Chicote no és l'únic xef amant dels rellotges i Paco Roncero i Sergi Arola també en porten.

 

Imatge del Tag Heuer. | Vanitatis

 

Malgrat això l'agència de representació de Chicote desvela que els rellotges que llueix al programa són imposats per la cadena i que a Chicote mai li han regalat cap. «Ell es compra els seus capritxos perquè és un bon gestor», han afirmat

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris