rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

L'exfutbolista del Barça Jonathan Dos Santos hauria cancel·lat la seva boda amb Marta Carriedo perquè és bisexual

El futbolista i la 'influencer' anaven a contraure matrimoni, però, una tercera persona va entrar en la relació

 

  

La relació de l'exjugador del FC Barcelona, Jonathan Dos Santos, amb la 'influencer' espanyola Marta Carriedo va ser breu però intensa: després de començar a sortir junts al maig, la parella va anunciar al juliol que volien casar-se i a l'agost van decidir continuar per camins separats. Una relació que va semblar precipitada i sorprenent que va deixar a tots bocabadats, per una raó que, encara que en circulaven rumors, es desconeixia del cert. I és que segons el diari 'TV Notes', l'actual futbolista de Los Angeles Galaxy li va confessar a la seva parella que és bisexual i que a més, hi havia una tercera persona implicada en la relació.

 

Jonathan Dos Santos i Marta Carriedo | Instagram

 

No obstant això, la cosa no acaba aquí i és que pel que sembla, el pare de Dos Santos va pressionar perquè demanés matrimoni a Carriedo, probablement perquè la seva orientació sexual no sortís a la llum. Fins al moment, només es coneixia la versió de Marta, qui a través d'un vídeo de Youtube va explicar a mitjans d'agost que havien aparegut «persones i factors externs» que van acabar per trencar la seva relació. «Ha estat una decisió totalment parlada, ens portem fenomenal».

 

 

A la gravació, la jove assegura que els havia fet «molta il·lusió compartir el principi de tot» i que després d'unes setmanes de relació ell s'havia traslladat a Los Angeles perquè va fitxar pels Galaxy, on ella viu des de fa dos anys. Malgrat tot, la convivència va fer que comencessin a sorgir problemes i s'adonessin que no eren tan compatibles com semblava. «Han entrat en joc persones i factors externs que han començat a dificultar que el diàleg no fos el mateix entre nosaltres i ara de sobte han començat a sorgir problemes amb els quals no hem pogut trobar un punt en comú», confessava.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris