rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

L'exparticipant de 'Supervivientes 2014' Suhaila Jad i André Carrillo seran pares per partida doble

La jove va saltar a la fama després de buscar l'amor a 'Mujeres y hombres y viceversa' i manté una relació amb el futbolista des del 2015
André Carrillo posa junto a Suhaila y anuncia su embarazo | Instagram
 

Suhaila Jad es va fer un lloc a la televisió sent una desconeguda per a tots els espectadors del reality de l'amor més seguit a Espanya. Ara, l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i exparticipant del reality de 'Supervivientes' dona la benvinguda a una nova etapa de la seva vida després d'haver sigut un dels personatges televisius més polèmics dels últims anys. I és que la jove, d'origen palestí, va saltar a la fama després del seu pas pel programa de l'amor de Telecinco, on va coincidir amb altres participants tan coneguts com Oriana, Kiko Jiménez o Tony Spina. Després d'això, va passar a participar en 'Supervivientes 2014' i després de l'enrenou de la seva relació amb Abraham, es va veure obligada a abandonar després d'emmalaltir el seu pare.

Més tard, l'equip del programa va tornar a donar-li l'oportunitat de participar en la següent edició, 'Supervivientes 2015', on es va fer molt amiga de Chabelita. Al seu segon pas pel reality, la jove va revelar que tenia parella i més tard es va descobrir que el seu xicot era André Carrillo, amb qui ara s'enfrontarà a un dels reptes més importants de la seva vida: ser mare de bessons. Tot i que va participar en les gales i els debats de 'Supervivientes', quan el programa va finalitzar va decidir portar una vida més discreta i va deixar de costat el món de la televisió.

 

Suhaila Jad durant la seva participació a 'Supervivientes' | Telecinco

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris