rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

L’exregidor d’Unió, Antonio Sánchez Thonon, obrirà un club eròtic a les Rambles de Barcelona

El local s'anomenarà ‘Fashion Sex and Rock & Roll’ i s'instal·larà al número 17 de les Rambles
El número 7 de les Rambles de Barcelona, espai on s'instal·larà l'espai | Google Maps

 

El show nocturn en la seva màxima expressió torna a Barcelona. Els ‘streptease’ —una pràctica que es creia obsoleta— renaixerà a les Rambles de la capital de Catalunya gràcies a l’obertura d’un nou club eròtic anomenat ‘Fashion Sex and Rock & Roll’.

 

Després del tancament de ‘El Molino’, un dels locals eròtics més histriònics però alhora recordats del Paral·lel barceloní, els locals d’oci nocturn tornaran a instal·lar-se a la ciutat comtal. Aquesta vegada, però, el nou local tindrà una relació molt directe amb la política catalana. 

Un expolític d’Unió, al comandament

És una de les informacions amb més ressò de la nova obertura. Segons reporta ‘Crónica Global’, l’expolític d’Unió Democràtica de Catalunya, Antonio Sánchez Thonon —exregidor a la localitat de Cunit— s’allunya dels salons de plens per entrar directament al món de l’erotisme.

 

El local, que s’instal·larà al número 17 de les Rambles, ja ha demanat la llicència per adequar i obrir l’espai. «El local sol·licitat té llicència de sales de cine, espectacles eròtics, venda de roba i complements per a adults».

 

Així mateix, aquest nou espai d’un dels centres neuràlgics de la ciutat de Barcelona, recollirà el testimoni d’un altre club del mateix caire que hi havia al mateix espai: el ‘Peep Show’, desaparegut l’any 2014.

 

 

Com serà el local?

800 metres quadrats enmig de la Rambla de Barcelona, tot un luxe. El ‘Fashion Sex and Rock & Roll’ tindrà una barra americana, espectacles en directe, una botiga de complements eròtics i més espais amb material sexual.

 

La llicència, finalment, serà de tipus temporal i arriba després de la negativa d’intentar obrir un restaurant d’alt voltatge. El que no se sap encara, però, és la data d'obertura del local en qüestió. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris