Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'hamburgueseria que va obrir Gerard Piqué a Barcelona tanca les seves portes

Es tractava de la seva primera aventura del jugador blaugrana en el món de la restauració, però no l'última

 

Fa cinc anys, Gerard Piqué es va atrevir, animat pel seu amor per la bona carn, a fundar l'empresa Bas Alimentaria. En concret, l'any 2013 va iniciar aquest nou projecte amb Noel Alimentaria i l'empresa de carns La Vall d'en Bas. La companyia era l'encarregada de gestionar la primera incursió del futbolista català en el món de la restauració, la mandonguilleria YOURS que, per desgràcia, ha tancat les seves portes, segons informa 'Vanitatis'. 

Negocis en tots els sectors

Tots sabem que el jugador blaugrana és un home nascut per jugar al camp, però també un home de negocis. El seu nom apareix relacionat amb moltes empreses, d'àmbits tan diversos com els videojocs, els restaurants, les begudes isotòniques i la immobiliària. Fins i tot va assistir a un curs a Harvard sobre entreteniment, mitjans de comunicació i esport, amb famosos de tot el món, i es va dir que tenia pensat obrir un nou canal de comunicació. 

 

L'explicació podria estar en el seu ampli patrimoni, i en la gran confiança que el marit de Shakira té en el seu pare, Joan, que lidera tots els projectes i totes les empreses. 

 

Un negoci sense gaire èxit

En el cas de Bas Alimentaria no apareix el nom del futbolista, sinó el del seu pare, tot i que va ser Gerard el que va donar la cara en la inauguració del local, acompanyat pel grup musical Els Amics de les Arts. De fet, hi va anar diverses vegades amb la seva parella, Shakira, per publicitar el negoci, sense aconseguir gaire èxit. 

 

L'explicació d'aquest fracàs podria estar en el fet que el negoci de les hamburgueseries gurmet està a la baixa, i aquesta decadència s'ha emportat el projecte del 'crack' del Barça. Actualment, el local està tancat i es pot llogar, tal com qualsevol pot comprovar-ho. 

 

Ara bé, tot i aquesta mala notícia, YOURS va ser la primera però no l'última incursió de Piqué en el món de la restauració, ja que fa poc es va saber que el futbolista s'havia associat amb Tomás Turruella, un dels empresaris més importants de Barcelona. El seu pla és obrir un nou restaurant, possiblement a prop de la platja. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris