L'Hotel Majestic estrena la suite més gran de Barcelona

Una nit costa 15.000 euros
Terrassa de la suite amb vistes a Passeig de Gràcia | hotelmajestic.es

 

Aquest emblema de Barcelona que té prop de 100 anys no para de créixer. Martín Casals va ser qui ho va adquirir i més tard ho va heretar la família Soldevila-Casals, que després d'invertir 30 milions d'euros han aconseguit que l'hotel formi part del grup Leading Hotels of The World. En el passat, els seus amos vivien en l'àtic, que té vistes a Passeig de Gràcia amb el carrer València.

 

Dijous passat dia 6 d'octubre es va presentar la Majestic Royal Penthouse. Aquest espai de 467m2 s'ha convertit en la suite més gran de la ciutat i se situa en la novena planta de l'hotel.


 

El seu dissenyador, Antonio Obrador, ho va dividir en un gran ambient exterior i un altre interior. L'espai es compon d'un gran saló, dos dormitoris, tres banys, un menjador exterior i un altre interior, sales petites i un bar amb totes les lletres.
 

La pregunta clau és quant ens costaria passar una nit a la millor habitació d'aquest hotel de luxe. Doncs la suite té un preu de 15.000 euros la nit, i malgrat el seu preu, ja existien reserves abans que s'estrenés. Entre els serveis inclosos estan la disposició de les begudes favorites dels clients, cinc fragàncies exclusives i personalitzades, un majordom i un vehicle de luxe amb xofer les 24 hores del dia.