rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'Ibex 35 es dispara després que Puigdemont hagi convocat eleccions anticipades a Catalunya

Una pujada important que ha invertit la tendència a l'alça
Gràfic de l'Ibex 35. | Google

 

L'Ibex 35 s'ha disparat el migdia d'aquest dijous, 26 d'octubre, després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi decidit convocar eleccions anticipades a Catalunya pel pròxim dimecres 20 de desembre. Aquest matí, quan tot apuntava que Puigdemont l'opció d'una declaració d'independència encara estava sobre la taula, l'Ibex 35 ha arrencat en 10.139 punts en números vermells i amb un 0,21% acumulat de pèrdues que se sumaven a les d'ahir, quan l'indicador borsari es trobava en el nivell més baix dels darrers set dies. No obstant això, i un cop s'ha fet pública la decisió del president Puigdemont de convocar eleccions, hi ha hagut tal pujada que la tendència s'ha començat ha invertit pujant un 1,34%. 

D'aquesta manera, i a hores d'ara, l'Ibex ja se situa als 10.404,60 punts, amb la major part dels valors a l'alça, entre ells els bancs. El Banc Sabadell pujava un 5,07%, seguit pel Santander amb un 3,41%, Caixabank amb un 2,99%, BBVA amb 2,27%, Bankia amb 1,88% i Bankinter amb 1,16%. També s'han disparat Mapfre amb un 4,85% i Siemens Gamesa amb 4,20%. Les empreses elèctriques i vinculades al turisme també estan creixent.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris