URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Lidl crea una còpia dels «nuggets» de McDonald’s a meitat de preu i arrasa entre els consumidors

El producte només es pot comprar a Anglaterra, tot i que asseguren que és per temps limitat
Imatge dels «nuggets» que ven Lidl | Cedida

 

Lidl ha tornat a assaltar la banca amb l'èxit rotund que li ha reportat un dels seus darrers productes. I és que la firma alemanya de supermercats ha tret a la venda una còpia dels famosos «nuggets» de McDonald’s.

 

El producte, només disponible a Anglaterra, ha conquistat als clients amb una imatge gairebé calcada a la de la marca de 'fast food' estatunidenca. Així mateix, un altre dels aspectes que crida l'atenció és que el producte esmentat es comercialitza a meitat de preu en comparació al de McDonald’s. Cada caixa té un preu de sortida d'1,89 euros. Una comparació, doncs, brutal en comparació amb els 4.05 euros de McDonald’s per només 9 unitats.

Tot i això, com informa ‘The Sun’, un empleat ja ha explicat que es tracta d'un producte que estarà a la venda de forma limitada i que, per això, desapareixerà en qüestió de mesos.

 

L'abric de 25 euros que causa furor


Lidl s'ha convertit en el segon negoci amb major facturació a Espanya. Gràcies a la seva línia tèxtil, Lidl ha arribat a vendre més de sis milions de peces —principalment de la seva marca 'Esmara'—centrades sobretot en roba de dona.

 

I, concretament, el seu darrer gran èxit l'ha aconseguit gràcies a una col·laboració amb la model, Heidi Klum.

 

L'acord amb Klum, de fet, ha provocat que milers de clients s'hagin llençat en massa a comprar un abric de pèl marró, que està causant furor. El millor de tot, però, és que només costa 24,99 euros, molt més accessible que els abrics que causen sensació de marques com Zara o Mango