rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lidl invertirà 7,5 milions d'euros per construir a Esplugues de Llobregat un nou supermercat

El supermercat se situarà a l'històric espai de Los Tres Molinos
Aquest nou supermercat generarà 30 nous llocs de treball | Europa Press
 

Lidl invertirà 7,5 milions d'euros per construir a Esplugues de Llobregat un supermercat que se situarà a l'històric espai de Los Tres Molinos, una icona de l'àrea metropolitana de Barcelona que es recuperarà per albergar la botiga de referència de la cadena a Espanya. El director regional d'Expansió i Immobles de Lidl a Catalunya, Albert Lavín, i l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, han presentat aquest dimarts el projecte i han posat la primera pedra del futur supermercat.

Lidl integrarà a la façana del supermercat els tres molins amb aspes de fusta i coberta de palla que presideixen el lloc i que estan qualificats de Ben Cultural d'Interès Local per part de l'Ajuntament d'Esplugues. En un comunicat, la cadena ha informat que el futur supermercat d'Esplugues serà la botiga «més futurista i de referència a Espanya», amb quatre plantes, 150 places d'aparcament i una sala de vendes de 1.500 metres quadrats. Per a això, Lidl invertirà 7,5 milions d'euros i generarà 30 nous llocs de treball per a l'engegada de l'establiment, prevista per a finals del 2018.

 

En el seu discurs, Albert Lavín ha manifestat la intenció de recuperar «l'esperit dels Tres Molins», un espai emblemàtic i familiar per a diferents generacions de la ciutat d'Esplugues i dels municipis de l'entorn. El projecte és un pas més en l'estratègia d'expansió de Lidl, centrada a créixer en els grans nuclis urbans de Catalunya, comunitat en la qual compta amb més de 90 establiments i 2.700 treballadors.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris