rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Lidl obre dos nous supermercats a Barcelona, amb una inversió de 5,6 milions d'euros

Gràcies a la renovació i obertura d'aquests establiments, s'han creat 50 llocs de treball
Un establiment de la cadena de supermercats Lidl | Cedida

 

La cadena de supermercats Lidl està apostant per obrir nous establiments a Barcelona. A més d’obrir recentment una botiga a l’Hospitalet de Llobregat, Lidl ha invertit un total de 5,6 milions d’euros per obrir i remolar dues altres botigues a la província de Barcelona. Segons ha informat la companyia aquest mateix dimecres 14 de febrer a través d’un comunicat. 

D'aquesta manera els milions invertits van destinats a dos nous supermercats de Lidl. Un d'ells està situat al carrer Travessera de Les Corts de Barcelona i es tracta del primer en aquest barri barceloní. També s'ha reobert un altre Lidl a l'avinguda Apel·les Mestres del Prat de Llobregat, en aquest cas s'han renovat i ampliat les instal·lacions per tal d'oferir una millor experiència de compra al consumidor.

 

D'aquesta manera, la cadena de supermercats alemanya vol, amb aquesta gran inversió, consolidar la seva presencia i destacar entre la seva competència, com Mercadona, Dia o Bonpreu, a Barcelona. Cal destacar que per aquests dos nous establiments s'han generat 50 nous llocs de treball.

L'interior d'un establiment de la cadena de supermercats Lidl | Catalunya Diari

Un altre supermercat a l'Hospitalet de Llobregat, una gran estratègia

Fa unes setmanes, Lidl també va inaugurar un nou supermercat a l'Hospitalet de Llobregat. Aquesta botiga va suposar una inversió de 2,5 milions d'euros, però oferirà uns 1.200 metres quadrats de superfície per a la venda i 40 places d'aparcament pels clients. En aquest cas s'han creat 18 nous llocs de treball d'una plantilla de 20 treballadors més.

 

Aquest supermercat s'ha situat en un punt clau per a la companyia, ja que es troba molt a prop del centre comercial Gran Via, un dels centres neuràlgics de major activitat de l'àrea metropolitana de Barcelona. Es tracta d'una botiga molt àmplia, d'estil modern, on es poden adquirir més de 1.900 productes d'alimentació, neteja, cosmètica, entre d'altres, a més dels articles exclusius que es comercialitzen cada setmana.