Lidl ofereix fragàncies de la línia Aura per 5,99 euros, rèpliques de grans perfums d'èxit

La línia Aura de la marca Suddenly ha generat grans beneficis a la companyia per idear fragàncies equivalents a perfums d'alta gamma, com els coneguts ‘J’Adore’ o ‘La Vie Est Belle’
Las fragàncies de la línea Aura de Lidl | Lidl

 

Sense deixar de banda l'alimentació, Lidl ha decidit apostar amb gran encert pel món de la cosmètica, la moda i la perfumeria. Són concretament, aquest tipus de productes, els que han donat un gran rèdit econòmic i èxits a la cadena de supermercats. Des que 'l'OCU' valorés la crema antiarrugues Q10 de Lidl com un dels millors productes del mercat, la cadena ha tirat pel dret per aquesta línea sense dubtar-ho. Fins al punt que ara ha tret al mercat una línea de fragàncies que ja creen furor per ser còpies assequibles de grans perfums.

 

Es tracta de la col·lecció de fragàncies de la línia Aura disponible en Lidl. Aquesta línia de la marca Suddenly ha generat grans beneficis a la companyia alemanya per idear fragàncies pensades per al dia a dia i equivalents a perfums d'alta gamma. D'aquesta manera, per uns 5,99 euros —segons l'oferta— es poden trobar fragàncies que imiten a grans marques com el perfum ‘J’Adore’ de Dior o ‘Be Delicious’ de DKNY, entre moltes altres.

 

 

Tot sembla indicar, però, que la fragància d'Aura que més èxit tindrà serà ‘Aura en Rose’. El perfum, que també es pot trobar per uns 5,99 euros, equival al famós perfum de la firma francesa Lancôme, ‘La Vie Est Belle’. I és que no és només la seva olor la que crida l'atenció, ja que el seu preu ilumina a qualsevol consumidor. 

A la pàgina web oficial de Lancôme es pot trobar el perfum ‘La Vie Est Belle’, de 50 ml, per 78 euros i el de 75 ml, per un total de 97,40 euros. Una gran diferència que converteix al perfum de la marca Suddenly de Lidl en una aposta segura per a tots aquells que vulguin el perfum sense deixar-s'hi el gust i les ganes. 

El perfum ‘La Vie Est Belle’ de Lancôme | Lancôme