rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lidl ofereix la seva nova gamma de roba íntima

Després de l'èxit d''Esmara by Heidi Klum', ofereix una nova línia de roba interior
Una tenda de Lidl | Cedida

 

La companyia de supermercats, Lidl, continua gaudint de la seva experiència en el sector tèxtil, on s'està convertint en un referent entre les representants de la moda. Gràcies a la col·lecció exclusiva d'Esmara, la qual va comptar amb la participació de la model Heidi Klum, l'empresa va poder portar els seus dissenys a la setmana de la moda de Nova York, competint així amb marques de prestigi internacional.

 

De fet, una vegada es van comercialitzar les peces presentades, es van vendre en un tancar i obrir d'ulls. En concret, un abric que es va posar a disposició del públic com a edició limitada va veure exhaurida les seves existències en poques hores, pel que les poques peces que es van comercialitzar es van vendre ràpidament.

 

Gran campanya de màrqueting

Molt de l'èxit assolit per Lidl resideix en què ha aconseguit convertir en una fortalesa el que semblava una debilitat. Es té la percepció que en un supermercat no pots trobar roba de qualitat, però la publicitat de la companyia ho ha desmentit, oferint la possibilitat als seus compradors d'adquirir productes de tota mena, des de menjar, fins a decoració, passar per elements de neteja i inclòs roba, en un mateix establiment. 

Fins al moment, han estat 5 milions les dones que s'han volgut apuntar a la creixent moda de comprar la roba en aquesta cadena de supermercats. Gràcies a l'èxit obtingut una vegada es va llançar la línia d''Esmara by Heidi Klum', sha aconseguit que la companyia es vulgui reinventar constantment, pel que ha oferit una nova línia de moda íntima amb la qual buscarà encantar els seus clients.

Diferents models de sostenidors que pots trobar a Lidl per 5,99 euros | Lidl
Diferents models de calcetes que pots trobar a Lidl per 5,99 euros | lidl
Diferents models de bodies que pots trobar a Lidl per 8,99 euros | lidl

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris