rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lidl posa a la venda una col·lecció exclusiva inspirada en els unicorns de papereria i per la llar

Es podran comprar llibretes, bolígrafs, blocs de notes, peluixos i fins i tot sabatilles amb aquest nou disseny
Alguns dels productes que es podran comprar a partir del 15 de febrer a Lidl | Lidl.

 

Aquest dijous Lidl posa a la venda uns nous productes, així ho ha anunciat ja la cadena de supermercats, i molts dels seus clients ja esperen amb nervis que arribi el moment de poder anar a comprar-ne alguns.

 

A partir d'aquest 15 de febrer es podrà trobar a la gran majoria de supermercats Lidl, tant a Catalunya com a la resta d'Espanya, una col·lecció de papereria i llar inspirada en un dels animals de més èxit actualment, l'unicorn.

 

Lidl llançarà la col·lecció ‘Un món màgic', on, per menys de 7 euros, es podran adquirir diversos productes amb disseny d'unicorn. La cadena de supermercats ha pensat així en els més petits, però també en tots aquells clients que són 'fans' dels dissenys d'animals.

 

Alguns dels productes que es podran comprar a partir del 15 de febrer a Lidl   |  Lidl.

Tot tipus de productes d'unicorns

Seran molts els productes diferents que es podran trobar als establiments Lidl, alguns d'ells elements de papereria com, per exemple, llibretes, blocs de notes i estoigs entre d'altres. Tots ells amb un original disseny en colors blancs o blaus amb el dibuix d'un unicorn blanc i amb els colors de l'arc de Sant Martí.

 

 

A més d'això, es podran comprar també productes amb aquest disseny per la casa, per exemple, un llum de taula en forma d'unicorn per col·locar damunt de les tauletes de nit dels més petits. Per si fos poc, per tots els fans dels unicorns, Lidl també vendrà peluixos d'unicorn en diversos colors o sabatilles d'estar per casa.

 

Alguns dels productes que es podran comprar a partir del 15 de febrer a Lidl  | Lidl.

Èxit assegurat

Tot i que Lidl posarà a la venda molts productes d'aquests tipus, no tots estaran disponibles a Catalunya. Alguns es trobaran només a altres països, tot i que podria ser que més tard acabin arribant a Espanya, i, per tant, a Catalunya.

 

El que sí que és clar és que aquesta campanya de 'El món màgic' inspirada en els unicorns serà tot un èxit i pot ser que els productes acabin esgotant-se ràpidament, com ja ha passat moltes altres vegades.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris