rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'impressionant canvi físic d'Uri Sabat

El presentador de televisió i locutor de ràdio català protagonitza la portada de la revista Men's Health

 

 

Uri Sàbat és guapo, té bona veu i ha estat parella durant anys de Daniela Blume. Després de deixar la relació, el locutor de 'Los 40' va acceptar sotmetre's al repte d'una revista masculina coneguda per fotografiar famosos amb 'six-pack'. La revista 'Men's Health' és coneguda per sotmetre famosos a aquest repte. Té resultats tan diversos com els del desitjat xef Jordi Cruz o el qüestionat presentador d''El hormiguero' Pablo Motos. La recepta per aconseguir aquest cos, per als qui s'hi vegin amb cor, ha estat aquesta: quatre mesos entrenant cinc dies a la setmana, dieta a base de carbohidrats i proteïnes i molta fruita i verdura. I òbviament oblidar-se dels plans amb els amics, si més no, res de pizza ni alcohol. Si vas de festa: aigüa. El resultat de l'abans i el després molestarà els més dubtosos, i potser conduirà a la Blume a una reconciliació.

 

 

Uri Sabat i Daniela Blume | Cedida
 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris