rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

L'independentista i exmilitar espanyol Roberto penja nou vídeo i diu que tallarà el DNI el dia 2 d'octubre

«Sempre en pau, no caigueu en les provocacions» és el vídeo en resposta a les declaracions del cantant José Manuel Soto que va dir que els independentistes fomenten l'odi cap a Espanya

 

 

El Roberto és un independentista, i exmilitar espanyol, que ara resideix al Japó. Conegut pels seus vídeos a Facebook —que s’estan fent virals—, on penja reflexions polítiques sobre el conflicte Catalunya vers Espanya. Fa uns dies va penjar aquest vídeo —que ha arribat al milió de reproduccions—, en resposta a les declaracions del cantant José Manuel Soto, que mesos enrere va acusar els independentistes de fomentar l’odi cap a la resta d’Espanya. 

Els micròfons de ‘Versió RAC1’ van poder entrevistar-lo, i va parlar sobre l’ambient que es viu a l’exèrcit i el seu posicionament ideològic actual. «Vaig fer carrera en una base catalana i em portava bé amb la gent del voltant, però dins de l’exèrcit era tot en contra l’esquerra i qualsevol idea d’independència. No es podia parlar català». Reconeix que abans no era independentista i es sentia també espanyol, però va canviar quan el govern central va retallar l’Estatut. Diu que cada cop que mira la televisió li sembla un episodi franquista. «Això ja no va dels polítics. Va de la gent del carrer. Jo ja fa temps que he marxat», i si continuen amb aquesta repressió cap al poble català, «el 2 d’octubre tallaré el DNI» —l’endemà del Referèndum—.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris