rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Els ruixats tornaran a visitar Catalunya de forma dispersa aquest Dilluns de Pasqua

Problemes en algunes línies d'autobús de Barcelona aquest dimarts al matí per gel i neu en el seu recorregut

La situació ha afectat els itineraris de les línies 111, 118, 128 i 185
Un dels molts autocars públics de Barcelona. | TMB

 

Tot i que la normalitat es va recuperant després dels forts xàfecs i la neu que dilluns a la tarda va afectar moltes xones de Barcelona i del Camp de Tarragona, encara hi ha hagut alguns problemes, sobretot a les carreteres. I és que les línies d'autobús 118 i 128 de Barcelona, que corresponen al Bus del Barri, no han pogut circular per la presència de gel i neu en alguns punts del seu recorregut, tal com ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). 

Ara bé, mentre que aquestes dues línies ni tan sols han pogut iniciar el seu recorregut, altres dues línies, la 111 i la 185 han començat el dia amb importants limitacions, i és que no és possible que arribin als punts més elevats del seu recorregut, com la plaça de Vallvidrera o Sant Genís dels Agudells, respectivament. La resta d'autobusos, i la xarxa de Metro, funcionen amb normalitat, i els protocols per assegurar el correcte funcionament de les instal·lacions tècniques situades en espais obert estan activats. 

Neu a cotes força baixes

Ahir a la tarda, la neu va fer acte de presència a molts indrets de Barcelona, a cotes relativament baixes. Al voltant de les 20.00 hores, per exemple, al Tibidabo ja es començaven a veure els primers flocs, i a la plaça de la Bonanova queia calabruix.

 

La neu també s'ha deixat veure a altres llocs, com a Manresa, a Moià o Santa Maria d'Oló. A més, als llocs on no va nevar, sinó que va ploure, les baixes temperatures d'aquesta passada nit han generat importants plaques de gel, que ha afectat carrers i cotxes.