Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El productor que ha trencat relacions amb Llet Nostra

La Lletera de Campllong passa a produir exclusivament per Mercadona
Llet Nostra s'haurà de refer de la marxa del seu principal productor| CatalunyaDiari.cat

 

En una decisió presa per motius econòmics, la Lletera de Campllong SCCL ha decidit canviar el destinatari de les seves produccions, realitzant-lo de manera exclusiva amb Mercadona i trencant així la relació amb Llet Nostra. La sortida de la companyia gironina, que aportava el 40% de la producció que oferia la marca làctia, representa l’adéu d’una de les cooperatives que, catorze anys enrere, van crear Llet Nostra com a mesura per reduir l’impacte a Catalunya de que Leche Pascual no comprés més producte local.

A més, la marxa de la productora no ha estat l’única, doncs també s’hi ha unit els grans productors de la cooperativa de Mollerussa, els quals també han passat a vendre tota la seva producció a la cadena de distribució valenciana. D’aquesta manera, el grup català només disposarà de dues companyies vinculades, les més petites, ubicades al Baix Empordà i a Cadí, les quals es mantindran sota els Lleters de Catalunya, veient-se obligades a equiparar la producció de la marca a la xifra de ventes que s’assoleixi.

 

Mitjançant un comunicat, Llet Nostra ha assegurat que es podran refer de l’impacte que suposa la sortida de la cooperativa de Campllong i d’alguns ramaders de Mollerussa. Afirmen que el compromís de la marca i el projecte amb el que va iniciar la companyia no han variat, pel que tant el 75% dels socis ramaders de Lleters de Catalunya, que s’ha mantingut fidel al grup català, com l’empresa mateixa, estan decidits a revertir la situació adversa.

Per la seva part, Mercadona, amb l’acord amb Campllong SCCL, obtindrà la producció de 43 les granges associades per incrementar la distribució de brics d’Hacendado, garantint així un increment de la qualitat de la llet que s’ofereixi a Catalunya, així com una òptima distribució de la mateixa pels 260 supermercats instal·lats al territori.

 

Cal mencionar que Llet Nostra és una companyia creada al 2003, la qual va gaudir d’un ràpid creixement, convertint-se en el 2011 en una marca líder en el sector de la llet en bric a Catalunya. En els últims registres econòmics, es comptabilitza una factura anual superior als 20 milions d’euros, així com una capacitat de comercialització de 28,6 milions de litres de llet sota la mateixa imatge.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris