rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Lo Pau de Ponts anima a ficar-se «una peça groga» per demanar l'alliberament dels Jordis i els exconsellers

L'artista lleidatà versiona la tradicional cançó «Un tractor amarillo»

 

Si hi ha alguna cosa que no li falta a Lo Pau de Ponts és imaginació i creativitat. En aquesta ocasió el jove lleidatà a tornar a versionar un clàssic de la música espanyola («Un tractor amarillo»), per denunciar l'empresonament dels Jordis i els exconsellers i animar a la ciutadania que es fiquin una peça de roba groga com a símbol de llibertat per tots ells.

Segons canta Lo Pau de Ponts «és injust» que estiguin empresonats i, per tant, és una més de les veus que clamen per la llibertat de tots ells.

Activisme polític i social

Aquesta no és la primera vegada que l'artista lleidatà es mostra compromès amb l'actualitat política i social del país. El cantant publica paròdies de forma freqüent al seu perfil de YouTube i acostuma a fer-se viral a les xarxes per la seva visió dels fets.

Ara fa poc més de dos mesos, just abans del referèndum, Lo Pau de Ponts va dedicar una de les seves cançons per animar la gent a anar votar el dia 1 d'octubre, mostrant-se sense por als avisos del govern central i la tensa calma policial que el va precedir.

Però no només es fica en política, sino que la seva música també té espai per parlar de les festes majors de Catalunya, dels conflictes socials —com ara la vaga que va desestabilitzar la normalitat de l'aeroport del Prat el passat estiu— o fins i tot s'atreveix amb versions d'èxit de cada moment, com el «Despacito» de Luis Fonsi.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris