rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Josep Lobató continua amb la seva lluita per poder tornar a parlar

El presentador català pateix desmielinització, una afecció per la qual va perdre la parla
Josep Lobató, en una imatge al seu Twitter | @JosepLobato

 

A poc a poc i bona lletra. Així és com Josep Lobató s'està prenent la seva lluita contra la malaltia degenerativa que el setembre de 2015 el va deixar sense parla i el va obligar a abandonar el seu lloc de treball a la ràdio.

 

El presentador pateix una «alteració per a l'emissió del llenguatge com a conseqüència de malaltia desmielinitzant de substància blanca del sistema nerviós central d'origen immunològic». Tot i així, Lobató no ha llençat la tovallola i lluita cada dia per poder superar aquest greu contratemps.

 

«Cinco»

Els seus seguidors estan sent un gran suport per al presentador de ràdio i televisió, ja que des que van conèixer el que li estava passant, han estat al seu costat oferint grans mostres de suport. Al seu torn, Lobató també vol agrair la seva incondicionalitat mostrant la seva recuperació vídeo a vídeo a Instagram.

 

L'últim, penjat aquesta mateixa setmana, mostra el seu darrer avanç: pronunciar el número cinc. El locutor ha compartit un muntatge en què, a més del seu vídeo, es pot veure una imatge de Jesús Vázquez i una altra amb el logotip de Telecinco. «Cinco», diu Lobató diverses vegades mentre ensenya cinc dits, un fet que semblava impossible fa uns mesos.

 

Ajuda de diversos amics

Josep Lobató no està sol en la lluita contra la seva malaltia. El locutor també ha compartit vídeos amb alguns dels seus amics intentant pronunciar correctament el seu nom. Entre ells s'hi troben els cantants Dani Martín i Rosa López, els professors de 'Fama a bailar!' José i Lola González o l'humorista Dani Rovira.

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris