rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Loli, concursant de 'GH15', sorprèn amb un radical canvi físic després de perdre 15 quilos

La vident de la casa de Guadalix ha explicat que s'ha sotmès a un règim de quatre mesos a base de batuts
Loli al seu pas per 'Gran Hermano 15' | Telecinco

 

Loli va sorprendre a tots els espectadors i seguidors de 'Gran Hermano' quan va entrar a la casa de Guadalix per participar en 'Gran Hermano 15' amb les seves cartes del tarot sota el braç i confessant que sofria depressió perquè, entre altres problemes, no tenia feina i havia rebut una ordre de desnonament del seu domicili. «Jo vaig entrar a 'Gran Hermano' víctima de la crisi, i per aquell temps, la Loli que vèieu a Guadalix no era jo: hi ha amics que ni em reconeixien a la tele de tant que m'havia engreixat», ha relatat Loli tres anys després, durant la seva reaparició gràcies a la tornada del 'reality' amb 'Gran Hermano Revolution' i en la qual ha sorprès amb la seva nova silueta, ja que ha perdut ni més ni menys que 15 quilos.

 

 

«M'he sotmès a un tractament de quatre mesos a base de batuts i aliments naturals i he perdut 15 quilos i moltíssim volum» ha explicat Loli en una entrevista recollida per 'Outdoor' i en la qual també ha volgut enviar un missatge d'ànim a tots els que passen per una situació similar: «No es tracta del número que marqui la bàscula, sinó de sentir-se bé». En el plànol laboral, no obstant això, no ha aconseguit el mateix èxit perquè assegura que continua a l'atur: «Segueixo sense feina i estic esperant que l'Ajuntament obri una nova borsa d'ocupacions per treballar uns mesos gràcies als serveis socials». Malgrat tot, la vident no perd la il·lusió i continua lluitant, compartint la seva experiència de superació amb els altres a través de les xarxes.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris