Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lolita Flores nega que el procés hagi fet que es venguin menys entrades d’espectacles culturals a Catalunya

La cantant ha dit que ella és filla de català i que en un futur li agradaria retirar-se a Barcelona
Lolita amb Luis Mottola amb un cartell de la seva obra 'Prefiero que seamos amigos' | Instagram

 

La cantant Lolita Flores, ara exercint d’actriu amb l’obra de teatre ‘Prefiero que seamos amigos’, ha deixat clar en una entrevista a ‘El Mundo’ el seu amor per Catalunya, i, més en concret, per Barcelona, terra del seu pare. La filla de ‘el Pescaílla’ presenta aquesta obra a Barcelona, al teatre Goya, i és per això que ha parlat de Catalunya.

 

Lolita Flores deixa clar des del primer moment que Barcelona és una ciutat que estima: «estic pensant a retirar-me aquí en la meva vellesa», assegura. Diu que és per les arrels del seu pare, nascut a Barcelona, però també per la seva experiència pròpia a la ciutat. «Em sento molt a gust en aquesta terra, vinc molt a treballar i la gent m’estima i jo els estimo. M’agrada el mar i m’agrada l’ambient que hi ha», explica.

 

 

El procés no afecta la cultura a Catalunya

En temes de política no s’hi vol ficar tot i que deixa clar que a ella no li agradaria haver d’abandonar Catalunya per una hipotètica independència. «Jo en política no entraré, però a mi que em donin el passaport i ja està. Crec que m'ho mereixo, per ser filla de català, hauria de tenir un passaport. Esperem que no haguem d'arribar a això, però si s'arriba...», és el que diu la cantant.

 

Quant a cultura, la periodista de ‘El Mundo’ que li fa l’entrevista afirma a Lolita que els actors de Catalunya es queixen de que ara es venen menys entrades, tot degut al procés. La cantant sense dubtar-ho assegura: «No és el meu cas», i afegeix que al final «la gent va una mica on li agrada».

 

Compagina les seves feines sense problemes

Respecte la polèmica sorgida quan va faltar a un programa de ‘Tu cara me suena’, programa d’Antena 3 al que fa de jurat, Lolita ha estat molt clara i contundent: «la noticia que corre és falsa. Només vaig faltar a un programa, però perquè em vaig posar malalta. Ho compaginaré tot com sempre.

 

Els rumors que van sorgir deien que la cantant faltava al programa per solapament d’agendes degut a que ara havia de dedicar molt de temps a l’obra de teatre que esta fent arreu d’Espanya, i en aquests moments a Barcelona. Però Lolita ja s’ha encarregat de deixar clar que per molta feina que tingui, tot ho pot fer sense deixar res de banda.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris