Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lolita Flores nega que el procés hagi fet que es venguin menys entrades d’espectacles culturals a Catalunya

La cantant ha dit que ella és filla de català i que en un futur li agradaria retirar-se a Barcelona
Lolita amb Luis Mottola amb un cartell de la seva obra 'Prefiero que seamos amigos' | Instagram

 

La cantant Lolita Flores, ara exercint d’actriu amb l’obra de teatre ‘Prefiero que seamos amigos’, ha deixat clar en una entrevista a ‘El Mundo’ el seu amor per Catalunya, i, més en concret, per Barcelona, terra del seu pare. La filla de ‘el Pescaílla’ presenta aquesta obra a Barcelona, al teatre Goya, i és per això que ha parlat de Catalunya.

 

Lolita Flores deixa clar des del primer moment que Barcelona és una ciutat que estima: «estic pensant a retirar-me aquí en la meva vellesa», assegura. Diu que és per les arrels del seu pare, nascut a Barcelona, però també per la seva experiència pròpia a la ciutat. «Em sento molt a gust en aquesta terra, vinc molt a treballar i la gent m’estima i jo els estimo. M’agrada el mar i m’agrada l’ambient que hi ha», explica.

 

 

El procés no afecta la cultura a Catalunya

En temes de política no s’hi vol ficar tot i que deixa clar que a ella no li agradaria haver d’abandonar Catalunya per una hipotètica independència. «Jo en política no entraré, però a mi que em donin el passaport i ja està. Crec que m'ho mereixo, per ser filla de català, hauria de tenir un passaport. Esperem que no haguem d'arribar a això, però si s'arriba...», és el que diu la cantant.

 

Quant a cultura, la periodista de ‘El Mundo’ que li fa l’entrevista afirma a Lolita que els actors de Catalunya es queixen de que ara es venen menys entrades, tot degut al procés. La cantant sense dubtar-ho assegura: «No és el meu cas», i afegeix que al final «la gent va una mica on li agrada».

 

Compagina les seves feines sense problemes

Respecte la polèmica sorgida quan va faltar a un programa de ‘Tu cara me suena’, programa d’Antena 3 al que fa de jurat, Lolita ha estat molt clara i contundent: «la noticia que corre és falsa. Només vaig faltar a un programa, però perquè em vaig posar malalta. Ho compaginaré tot com sempre.

 

Els rumors que van sorgir deien que la cantant faltava al programa per solapament d’agendes degut a que ara havia de dedicar molt de temps a l’obra de teatre que esta fent arreu d’Espanya, i en aquests moments a Barcelona. Però Lolita ja s’ha encarregat de deixar clar que per molta feina que tingui, tot ho pot fer sense deixar res de banda.