Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lolita respon amb una segona imatge als detractors del polèmic petó amb la seva filla

Ha ignorat completament les crítiques

 

Lolita i la seva filla van ser la diana aquesta setmana de molts dels seus seguidors, després que la néta de la Faraona publiqués una imatge d'ambdues a les xarxes socials. A la foto titulada «amor de mama» es pot veure a les dues fent-se un petó en els llavis, que molts han titllat com un acte d'«incest». A més la publicació es va omplir de comentaris com «Jo no li faig petons a la meva filla a la boca. Quina foto més lletja. Fastigosa», «Amor de lesbiana», «Quines coses es fan pels 'm'agrada'. Grima», «Que fastigosa. Això és incest» o «Que fàstic aquest petó de llengua. Totalment innecessari» entre altres desqualificacions.  Tot això sembla no haver importat a la cantant, i és que davant d'aquesta brutal i injusta pluja de crítiques ha contestat d'una manera rotunda, publicant una segona fotografia. En aquesta se la pot veure amb la seva mare, la gran Lola Flores i ella de petita. En resum, una manera elegant de contestar amb poques paraules i però de forma molt concisa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris