rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'operació per trobar a Madeleine McCann podria concloure definitivament aquesta setmana

Els 12 milions de lliures recaptats per mantenir viva la recerca ja s'han acabat

 

Imatge de Madeleine McCan. | Cedida.

 

Tal com informa ‘The Sun’, aquesta setmana podria posar-se fi a la cerca de Madeleine McCann, després de deu anys d'investigacions en les quals no s'ha pogut trobar a la petita. Madeleine va desaparèixer a Portugal mentre la família es trobava de vacances. Va ocorrer en 2007, quan ella tenia tres anys i el succés va commocionar al món sencer. Els seus pares, Kate i Gerry, van prometre remoure cel i terra fins a trobar-la, cosa que no ha acabat passant. En la seva desesperada cerca sense fi, la parella va aconseguir reunir 12 milions de lliures que es van destinar a la recerca del cas. No obstant això, els fons ja s'han acabat i amb això tota esperança de perllongar la cerca.

El representant de la família, de fet, va explicar: «Els fons aguantarà solament fins a la fi de setembre. Els detalls sobre futurs finançaments seran transmeses quan sigui pertinent». L'últim tram de les recerques, el comprès entre abril i setembre, va ser finançat per l'Oficina de la Llar que va aportar 85.000 lliures. No obstant això, un portaveu de la institució declarava: «L'aplicació del finançament ha de ser considerada. Per la nostra banda hem de justificar que fem amb els diners i en què ho gastem».Els McCann, comprensiblement s'han mostrat dolguts i decebuts, encara que no per això han negat els esforços i les destacades labors policials. D'altra banda, el seu portaveu sentenciava: «Han animat a tothom a seguir treballant en els fronts que segueixen oberts, encara que són conscients que això requereix un finançament extra. Estan molt agraïts a tots els agents de l'operació que continuen preocupant-se per la seva filla».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris