rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

L'origen real dels productes de Mercadona

L'empresa ha fet front als rumors
Imatge d'arxiu. | cedida.

 

Aquestes setmanes, molts rumors acusaven Mercadona i als seus productes Hacendado d'eliminar productes espanyols en favor dels estrangers. La cadena de supermercats ha fet front a les acusacions amb un gran exercici de transparència i desmentint els rumors sobre l'origen dels seus productes. Com informa la SER, Mercadona afirma que el 85% de les referències que es venen són productes criats, cultivats, elaborats o pescats a Espanya. Aquest és l'origen dels productes més venuts al supermercat:

- Oli d'oliva. Mercadona assegura que el seu origen és 100% espanyol i que treballa amb més de 150 cooperatives d'Andalusia, Castella-la Manxa, Extremadura, el País Valencià, Catalunya, Madrid i Múrcia.

 

- Taronges. Segons l'empresa, el seu origen és «principalment d'Espanya». Entre el novembre i agost recullen les taronges del País Valencià, Múrcia, Andalusia, Catalunya i Canàries, però la resta de l'any són argentines. Segons les seves dades, el 90% de les taronges que ven al supermercat, són d'origen espanyol.

- Llet. La cadena afirma que més de 3.000 ramaders de Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Andalusia i Castella i Lleó produeixen per Mercadona.

 

- Patates. És un cas similar al de les taronges, entre abril i novembre són espanyoles, però quan «la patata espanyola disponible no compleix amb els requisits que els clients de Mercadona sol·liciten», són importades.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris